Wat kenmerkt mijn werkwijze?

Mijn werkwijze is persoonlijk, praktisch en doelgericht. Aan de hand van jouw hulpvraag en behoeften gaan we aan de slag. Uitgaande van jouw unieke situatie wordt stap voor stap de behandeling vormgegeven. Geen “one size fits all”, maar maatwerk. Ik vergroot je kennis over voeding en lifestyle, zodat jij inzicht en dus controle krijgt over jouw gezondheid. 

Ik geloof dat een goede hormoonbalans bestaat uit een mix van gezondheid, geluk en groei. Het een kan niet zonder het ander. Mijn ‘gereedschapskist’ heb ik in de loop der tijd gevuld met allerhande tools: van ayurveda tot een breed netwerk aan contacten. In de behandeling besteden we aandacht aan dat wat jij nodig hebt.

Ook vind ik het belangrijk dat je niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden door overal zelf informatie te vergaren. Daarom bundel ik mijn kennis en ervaring om jou van praktische handvatten te voorzien; denk aan lifestyletips, recepten en producten. Ik ken namelijk de valkuilen van het praktisch inpassen van een nieuwe levensstijl met de uitdagingen in het alledaagse leven. De lijntjes zijn kort, ik communiceer duidelijk en motiveer jou om het gewenste resultaat te bereiken. Samen ontdekken we wat jij nodig hebt. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen zich goed kan voelen.

Bepaal je eigen pad…

Do more of what makes you happy

Stappenplan

Een compleet behandeltraject bestaat gemiddeld uit 4 consulten, verspreid over een periode van een aantal maanden. Onderstaand stappenplan is een suggestie; jij hebt de regie, dus jij bepaalt de vorm en het tempo. Een consult is ook afzonderlijk te boeken met desgewenst aanvullende diagnostiek, waaronder bijv. een EMB-test. Een afspraak kan online, aan huis (in mijn praktijk of bij jou thuis) of op locatie plaatsvinden.

Het stappenplan van Novive

01

Het begint met kennismaken. Ik bied een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan, online of telefonisch, voor een uitleg van mijn werkzaamheden en omdat er een wederzijdse klik moet zijn. We maken een analyse van je vraag en het gewenste resultaat en plannen – als het goed voelt – een afspraak in.

02

Na de kennismaking volgt een uitgebreide intake om je huidige gezondheid, ontstaan van klachten en gewenste resultaat in kaart te brengen. Voorafgaand aan de intake stuur ik een vragenformulier om alvast een beeld van jouw situatie en hulpvraag te krijgen. Indien nodig of gewenst wordt er aanvullend onderzoek verricht, zoals bijvoorbeeld een EMB-test. Aan de hand van deze informatie stel ik een persoonlijk advies op.

03

Tijdens een volgend consult ca. 3 weken later worden de bevindingen uit de intake en de uitslag(en) van eventuele aanvullende diagnostiek besproken. Je ontvangt dan het persoonlijk behandelplan, bestaande uit advies op het gebied van voeding, lifestyle en – voor zover nodig – suppletie.

04

Iedere 2 tot 4 weken volgt een evaluatiegesprek. We bespreken de voortgang en stellen – indien nodig – het behandelplan met aandachts- en verbeterpunten bij. Verandering heeft tijd nodig. Over een langere periode worden behaalde resultaten bestendigd. 

05

Tijdens het laatste afsluitende consult stellen we een onderhoudsplan op en voor tussentijd support of een check-up weet je me te vinden!

Scroll naar boven