Aanbod

Wat kan ik voor je doen?

Maatwerk en zelfregie bepalen het traject, jouw traject. Hieronder staat een omschrijving van mijn trajecten en diagnostiek maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Neem gerust contact met me op om jouw wensen kenbaar te maken, dan denk ik met je mee over de mogelijkheden (wat, waar en hoe). Samen geven we stap voor stap het traject vorm. 

Trajecten en diagnostiek

Neurotransmittertest €250,-

Voorafgaand aan de intakeontvang je een uitgebreidevragenlijst: de Bravermantest. Tijdens het intakegesprek brengen we je huidige gezondheid, ontstaan van de klachten en het gewenste resultaat in kaart. Aan de hand van de intake en de ingevulde vragenlijst stel ik een herstelplan op. Het plan bestaat uit een analyse van de test en persoonlijk advies op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie. Vervolgens plannen we een consult, waarbij de test en het herstelplan worden besproken. Daarmee kun je aan de slag om de neurotransmitterbalans te herstellen – eventueel met verdere coaching.

Klik hier voor meer informatie over de Neurotransmitter test.

EMB-consultpakket €375,-

Een EMB-consultpakket bestaat uit een intakegesprek van 60-90 minuten, inclusief de afname van de EMB-test en een vervolgconsult van 30-45 minuten met een persoonlijk behandelplan. Bij een online consult ontvang je een EMB-testkit om thuis af te nemen en naar het laboratorium te sturen. Ik begeleid je dan online bij de afname van het bloed. De resultaten van de bloedtest worden meegenomen in behandelplan en bespreken we tijdens het vervolgconsult. Dit pakket biedt een volledige start om met je gezondheid aan de slag te gaan.

Novive-traject €500,- 

Het Novive-traject is een volledig coachingstraject van 4 consulten, bestaande uit een intake met afname van een EMB-test, een vervolgconsult met persoonlijk orthomoleculair behandelplan en 2 follow ups iedere 2 tot 4 weken. Het coachingstraject biedt ruimte op de behandeling bij te sturen en jouw gezondheid te optimaliseren om blijvende resultaten te boeken: een nieuwe manier van leven!

N.B.: Alle tarieven zijn inclusief voorbereiding en uitwerking. Reistijd- en kosten zijn binnen een straal van 10 km bij de prijs in begrepen; daarbuiten 0,29 EUR per km. Alle prijzen zijn inclusief btw voor particuliere cliënten en exclusief btw voor zakelijke cliënten.

EMB-test (incl. afname ca. 30 minuten)

De EMB bloedtest van Vitakruid is een complementaire test voor een compleet overzicht in jouw gezondheid. Deze testmethode vormt een aanvulling op de therapeutische anamnese en wordt dus niet los afgenomen. EMB staat voor Energetische Morfologische Bloedtest, waarbij middels een vingerprik enkele druppels bloed worden afgenomen. Het lab analyseert het bloed enerzijds op microscopisch niveau. Je krijgt inzicht in reguliere waarden zoals bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen. Anderzijds geeft het inzicht in tekorten, verstoringen en belastingen op energetisch niveau, zoals vitaminen- en mineralentekorten, darm- en leververstoring, vrije radicalen en toxiciteit, virale en bacteriële belasting, pancreasinsufficiëntie en hormonale verstoringen. Ik maak vervolgens een therapeutische vertaalslag naar de praktijk en voorzie je tijdens het evaluatiegesprek van een uitgebreide analyse en advies. 

N.B.: de adviezen uit deze test hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest. De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg. De EMB-testmethode is als zodanig niet wetenschappelijk bewezen, maar vindt zijn betrouwbaarheid in de praktijk. Let op: voor een evaluatiegesprek moet een afzonderlijke afspraak worden gemaakt. Betaling in termijnen behoort tot de mogelijkheden. 

Overige diagnostiek

Naar gelang de situatie kunnen diverse andere diagnostische tools worden ingezet. Denk aan specifieke bloedwaardenchecks, darm-gezondheidchecks, microbioomtesten of vaginale microflora test. Dit komt, indien nodig en gewenst, tijdens de intake aan bod. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met mij op. 

Scroll naar boven